Välkommen till 360!

Vårt namn syftar på ett helt varv, trehundrasextio grader, i den mening att vi vill vara en helhetslösning för den som väljer att träna hos oss. Vårt motto ”Lite bättre hela tiden” är något du kommer att märka av redan efter en kort tids regelbunden träning. Troligen kommer du att känna dig lite piggare, lite starkare, lite friskare och lite mer välmående. Välkommen!

Titta in hos oss

Här är dagens klasser:

Öppettider

Ordinarie Öppettider
Måndag-Söndag 04:00-22:00
Monday-Sunday 04:00-22.00
Receptionens öppettider
Måndag-Torsdag 08:00-19:00
Fredag 08:00-17:00
Lördag 09:00-12:00
Söndag 16:00-19:00

Det här hittar du på City!

Förutom en hel massa gruppträningsklasser så har vi ett stort utbud av konditions- och styrkemaskiner samt en avdelning med fria vikter. Vidare har vi en uppsättning cirkelträningsmaskiner där du på ett mycket effektivt sätt kan styrketräna hela kroppen på mindre än 10 min!  Vi har även en avdelning för rörlighetsträning mm. I direkt anslutning till City finns dessutom Bakfickan där vi har ännu mer fria vikter, rigg, rep, ringar, farmers walk, log bar, boxar etc.

Vilken gruppträning passar dig?

Hos oss finns gruppträning för alla. Upplev rörelseglädje tillsammans med andra! Hitta din kroppsliga och mentala balans på våra lugnare klasser. Förbättra din styrka, uthållighet eller kondition i effektiv träning med skivstänger eller på våra fartfyllda spinning- eller strideklasser. Hos oss finns något för dig som tycker om att träna tillsammans med andra. Låt dig inspireras till ett aktivt liv.

Aktuellt hos 360

Läs mer om oss eller bli medlem