Företag

Vi hjälper er med tränings- och friskvårdslösningar anpassade efter era specifika krav och önskemål. Vi har en unik kompetens med mer än fem decenniers erfarenhet inom träning, friskvård, kost och rehabilitering. Hos oss arbetar naprapater, sjukgymnaster, personliga tränare, kostrådgivare, instruktörer, hälsocoacher med flera sida vid sida och delar med sig av sin kunskap och inspiration. Detta tillsammans med det träningsutbud vi tillhandahåller i form av grupp-, styrke-, konditions-, cirkel- och rehabiliteringsträning gör oss till en samarbetspartner att räkna med. Att vi dessutom har välplanerade, luftiga och ljusa lokaler byggda och anpassade för denna form av verksamhet ökar värdet än mer.

Träningsavtal för dig och dina anställda
Berätta för oss om era förutsättningar och önskemål så kan vi hjälpa er att hitta rätt lösning. Vi har olika lösningar och förslag på avtal och det finns säkert något som kan att passa er.

Företagsklasser
Företagsklasser är ett oöverträffat sätt att bedriva effektiv friskvård. Klasserna kan även ses som en teambuildingaktivitet och kan med fördel ske med regelbundenhet. Vi erbjuder ett stort urval av olika klasser som anpassas efter ert tycke, smak och träningserfarenhet.

Hälsomätningar
Genom att du antingen springer, går eller cyklar kan vi ta reda på hur gammal du är fysiologiskt sett. Dessutom kan vi mäta fett- och muskelprocent, energiförbrukning, blodtryck m.m.

Ring och prata med Patrik om du vill ha mer information tfn 0910-850 00 eller 070-333 88 04.

Skatteverkets regler

Här kan du läsa mer om Skatteverkets regler för motion och annan friskvård. Personalvårdsförmån, motion och friskvård

Våra tre anläggningar

360 Bakfickan

360 Träningscenter

360 Ursviken

Läs mer om oss eller bli medlem

Kom till oss för att träna, ha en stund för dig själv eller med andra, svettas, duscha, basta, ta en kopp kaffe och känn den sköna känslan av välbefinnande och tillfredställelse efter ett väl genomfört träningspass. Det är vardagslyx när den är som bäst…