Medlemskap

I alla våra abonnemang Premium Plus, Premium, Off Peak och Ungdom (från 10 år) ingår hela vårt träningsutbud inklusive vår dygnet-runt-öppna anläggning Bakfickan, Ursviken och Morö Backe som har öppet 04-24. Målsman måste alltid närvara om du är 10-14 år gammal. Vill du enbart träna på något av våra nyckelgym Bakfickan eller Ursviken, så har vi abonnemang även för detta. Alla alternativ och priser hittar du i menyn till höger under fliken priser.

Förmåner 360

I Premium Plus ingår 3 PT-tillfällen, 2 mån frystid, 4 kroppsanalyser samt 3 gästträningspass.

I Premium 12 mån ingår 3 gästträningspass. 

 

 

Våra fyra anläggningar

360 Träningscenter

Vårt namn syftar på ett helt varv, trehundrasextio grader, i den mening att vi vill vara en helhetslösning för den som väljer att träna hos oss. Vårt motto ”Lite bättre hela tiden” är något du kommer att märka av redan efter en kort tids regelbunden träning. Troligen kommer du att känna dig lite piggare, lite starkare, lite friskare och lite mer välmående. Välkommen!

360 Bakfickan

Bakfickan har öppet dygnet runt årets alla dagar och är en obemannad träningsanläggning med konditionsutrustning, styrkemaskiner och mycket  fria vikter.

360 Ursviken

360 Ursviken är ett obemannat gym och har öppet alla dagar 04.00-24.00. Vill du lösa medlemskap gör du det lättast på vår huvudanläggning i stan, på Kanalgatan 59, eller beställer ett här ifrån vår hemsida.

360 Morö Backe

360 Morö Backe är ett delvis obemannat gym och har öppet alla dagar 04.00-24.00. Vill du lösa medlemskap gör du det lättast på vår huvudanläggning i stan, eller beställer ett här.

Läs mer om oss eller bli medlem

Vårt namn, 360 (tresextio) syftar på ett helt varv, trehundrasextio grader, i den mening att vi vill vara en helhetslösning för dig som väljer att träna hos oss. Vårt motto ”Lite bättre hela tiden” är något du kommer att märka av efter en kort tids regelbunden träning hos oss. Troligen kommer du att känna dig lite starkare, lite piggare, lite friskare eller kort sagt lite mer välmående.

Kom till oss för att träna, ha en stund för dig själv eller med andra, svettas, duscha, basta, ta en kopp kaffe och känn den sköna känslan av välbefinnande och tillfredställelse efter ett väl genomfört träningspass. Det är vardagslyx när den är som bäst…