Vanliga frågor och svar

När startade 360?

Vi slog upp portarna den 28 februari 2009 och Bakfickan öppnade midsommarafton 2010, och Ursviken 17 april 2015.

Ingår 360 i en kedja?

Nej, 360 finns bara i Skellefteå och drivs i privat regi av personer bosatta på orten med ett brinnande intresse för träning, kost och hälsa.

Vad ingår om jag löser ett träningskort på 360?

Hela vårt träningsutbud ingår i alla avtal med undantag av kort enbart för Bakfickan eller Ursviken och de avtal som har tidsbegränsningar.

Var kan jag parkera bilen när jag ska och träna hos er?

Vi har ett antal gästparkeringar invid staketet mot Skeppargatan där du kan när som helst. Efter klockan 16.30 på vardagar, hela lördag och söndag samt helgdagar är det fri parkering på innergården mellan Lidl och Norranhuset. Undantaget reserverade platser som  är märkta t ex Ernst & Young, PWC och Optiker Larsson. Parkeringstiden sträcker sig endast över den tid du tränar. I övrigt finns ett stort antal allmänna parkeringsplater i omedelbar närhet till 360. Du måste alltid oavsett tid skriva in tid, regnr och namn i en lista i receptionen eller i Bakfickans entré om du använder någon av våra p-platser.

Var ställer jag cykeln när jag ska träna på 360?

Vi önskar att cyklarna ställs i ”hörnet” längs väggarna som vetter mot Skeppargatan och mot Kanalgatan. Då är det bra framkomlighet på både vår ramp och på trottoaren.

Hur gammal ska man vara för att få träna hos er?

Från det år man fyller 10 kan man, i målsmans sällskap eller tillsammans med annan myndig person utsedd av målsman, nyttja hela vårt träningsutbud, med undantag av Bakfickan där man får träna från 15 år.  Från och med det år man fyller 15 får man, med målsmans medgivande, träna på egen hand.

Vilka väljer att träna hos er?

Pojkar och flickor, män och kvinnor från 11 till som äldst 93 år och medelålder ligger på 35 år. De allra flesta är glada motionärer och en och annan är elitmotionär.

Vad behöver jag ha med mig förutom träningskläder?

Hänglås, tvål/schampo, badlakan, vattenflaska, träningshandduk, mat/dryck efter träning för bästa effekt av träningspasset. Allt detta, och mer därtill, säljs i receptionen om du saknar eller råkar glömma något.

Finns det barn/lekrum?

I anslutning till receptionen på 360 City finns ett barn/lekrum för barn som klarar sig själva en liten stund (max 2 timmar). Här kan de rita, pyssla, se på TV och spela spel medan mamma och/eller pappa tränar några meter bort. Observera att barn inte får följa med in i gymmet eller gruppträningssalarna. Ej heller i 360 Bakfickan eller 360 Ursviken eller 360 Morö Backe.

Finns det skötbord

Skötbord finns i toaletten i barnrummet vid receptionen på 360 Träningscenter.

Finns det omklädningsrum och duschar?

På City, Morö Backe och Bakfickan har vi omklädningsrum och duschar men ej i Ursviken.

Bastu (dam resp herr)

Du kan basta under alla våra öppettider i både dam- och herromklädningsrummen (ej Bakfickan eller Ursviken).

Våra fyra anläggningar

360 Träningscenter

Vårt namn syftar på ett helt varv, trehundrasextio grader, i den mening att vi vill vara en helhetslösning för den som väljer att träna hos oss. Vårt motto ”Lite bättre hela tiden” är något du kommer att märka av redan efter en kort tids regelbunden träning. Troligen kommer du att känna dig lite piggare, lite starkare, lite friskare och lite mer välmående. Välkommen!

360 Bakfickan

Bakfickan har öppet dygnet runt årets alla dagar och är en obemannad träningsanläggning med konditionsutrustning, styrkemaskiner och mycket  fria vikter.

360 Ursviken

360 Ursviken är ett obemannat gym och har öppet alla dagar 04.00-24.00. Vill du lösa medlemskap gör du det lättast på vår huvudanläggning i stan, på Kanalgatan 59, eller beställer ett här ifrån vår hemsida.

360 Morö Backe

360 Morö Backe är ett obemannat gym och har öppet alla dagar 04.00-24.00. Vill du lösa medlemskap gör du det lättast på vår huvudanläggning i stan, eller beställer ett här.

Läs mer om oss eller bli medlem

Kom till oss för att träna, ha en stund för dig själv eller med andra, svettas, duscha, basta, ta en kopp kaffe och känn den sköna känslan av välbefinnande och tillfredställelse efter ett väl genomfört träningspass. Det är vardagslyx när den är som bäst…