Medlemskap

I alla våra abonnemang Premium, Off Peak, Student, Pensionär och Ungdom (från 10 år) ingår hela vårt träningsutbud inklusive vår dygnet-runt-öppna anläggning Bakfickan samt Ursviken och Morö Backe som har öppet 04-24. Målsman måste alltid närvara om du är 10-14 år gammal. Vill du enbart träna på något av våra nyckelgym, Bakfickan, Morö Backe eller Ursviken, så har vi abonnemang även för detta. Alla alternativ och priser hittar du i menyn till höger under fliken priser.

Förmåner 360

I Premium 12 mån förskott ingår 2 mån frystid samt 3 gästträningspass.

I Premium 12 mån autogiro ingår 3 gästträningspass. 

I alla våra abonnemang och klippkort ingår gruppinstruktioner enligt för var tid aktuella tider.

I alla våra 6 och 12 mån abonnemang ingår Klubbsverige träningspass på andra gym i Sverige t.ex. Iksu i Umeå. Läs mer på Klubbsverige.

 

Förmåner hos samarbetspartners

  • Intersport– 15% rabatt på träningskläder och skor, 10% på grön prislapp.
  • Rehabteamet– 50 kr rabatt på naprapatbehandling hos Rehabteamet
  • Fotvizon- 15 % rabatt på fotvård
  • Tidy Bike- upp till 25 % rabatt på cykelskor

 

Våra tre anläggningar

360 Bakfickan

360 Träningscenter

360 Ursviken

Läs mer om oss eller bli medlem

Vårt namn, 360 (tresextio) syftar på ett helt varv, trehundrasextio grader, i den mening att vi vill vara en helhetslösning för dig som väljer att träna hos oss. Vårt motto ”Lite bättre hela tiden” är något du kommer att märka av efter en kort tids regelbunden träning hos oss. Troligen kommer du att känna dig lite starkare, lite piggare, lite friskare eller kort sagt lite mer välmående.

Kom till oss för att träna, ha en stund för dig själv eller med andra, svettas, duscha, basta, ta en kopp kaffe och känn den sköna känslan av välbefinnande och tillfredställelse efter ett väl genomfört träningspass. Det är vardagslyx när den är som bäst…