Jubileumsvecka och Öppet Hus 24/2

7 feb 2024

Välkommen att fira vårt 15-årsjubileum!

Vi startar vår jubileumsvecka lördag 24 februari med öppet hus 09-14. Fri träning på City i gymmet och på klasserna:

09.00 Bodypump – Bodypump är styrketräning i grupp med skivstänger och vikter. I denna klass får du genom de allra effektivaste övningarna från vanlig styrketräning, köra genom kroppens samtliga muskelgrupper.

10.00 Tabata -Tabata är en klass där du tränar olika styrke- och konditionsövningar i block och intervaller. Ett block består av åtta intervaller där du tränar i 20 sekunder och vilar i 10 sekunder.

10.00 Stride -Stride utövas på crosstrainers och kan som klass jämföras med spinning. Skillnaden är att du får använda fler muskelgrupper inklusive överkroppen och det är förstås främst konditionen som tränas.

10.45 Action -Kampsportinspirerad förkoreograferad klass med slag och kickar i luften.

10.45 Spinning -Träna din kondition på ett enkelt, effektivt och roligt sätt!Tempot varieras efter musiken, och du ställer själv in motståndet efter din egen nivå. Det gör att du oavsett tidigare träningserfarenhet kan vara med! Klättra långsamt uppför backar, snabba ben tar dig fram på raksträckor och sprinta på upplopp – musikens variation och känsla gör det kul att träna kondition!

13.00 Boost – Boost är en så kallad ”Gym-floor” klass, där vi arbetar i olika stationer. Vi tränar omväxlande kondition och styrka så att hela kroppen får sig en härlig genomkörare!

14.00 Yogaflow – Ett dynamiskt pass som förbättrar din rörlighet, styrka, och smidighet. Bidrar till medveten närvarande och en möjlighet till att både skapa energi och ge kroppen och sinnet vila och återhämtning.

Boka plats i appen, ring receptionen 0910-850 00 eller via mail. Varmt välkommen!

Under jubileumsvecka erbjuder vi speciella temaklasser och får besök av några av våra samarbetspartners.